S15 - Villa met privé zwembad en prachtig zicht op de kust van Javea

Vanaf €465 per week
Prijzen en beschikbaarheid
6
pool
3
petsallowed
2
Alle faciliteiten >>

Villa voor maximaal 6 personen: 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dubbel bed en  twee slaapkamers met telkens twee enkelbedden, 2 badkamers (badkamer m...

Lees meer >>
Beschrijving

Villa voor maximaal 6 personen: 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dubbel bed en  twee slaapkamers met telkens twee enkelbedden, 2 badkamers (badkamer met douche en toilet, badkamer met ligbad en toilet), wasmachine, living, keuken, groot terras, garage en zwembad. De woning is bijna vlak aan de zee gelegen.  Prachtig zicht op zee.
Alle woonruimtes bevinden zich op de eerste verdieping.  Naar het zwembad moet je ofwel via een stenen trap naast het huis, of via de draaitrap tussen het huis en het zwembad.  Op de verdieping van de leefruimtes is er een groot buitenterras, aan het zwembad zijn er ligstoelen, een open terras en een overdekt terras.
 

Deze woning heeft televisie met satelliet-ontvangst, (TV-Vlaanderen en Kanaal Digitaal indien kaart; vrije zenders zonder kaart). Daardoor zijn er heel wat satelliet-TV-kanalen te ontvangen, maar niet de Vlaamse. Indien je echter over een kaart/abonnement van TV Vlaanderen beschikt, kan je deze gebruiken waardoor je ook VTM, één, Canvas, 2BE enz. kan ontvangen.
Gsm-ontvangst is niet gegarandeerd in de woning. Er is een vast telefoontoestel, waarbij nationaal en internationaal getelefoneerd kan worden (wordt verrekend via de waarborg).

Pluspunten: het mooie uitzicht op de kust, airco, garage (hoogte garage 1meter 95).

Ligging: Halverwege Valencia en Alicante ligt de parel "Javea" met zijn beroemde Kaap Nao. In één der mooiste urbanisaties ligt onze villa met prachtig uitzicht op zee, vlakbij een naturistenstrand. Alle sport- en recreatiemogelijkheden zoals tennis, manege, diepzeeduiken, surfen enz. zijn onbeperkt.
Het stadje ligt aan Kaap San Antonio, in de buurt van de monding van de Gorgos. In de omgeving van Javea bevinden zich talrijke grotten die soms enkel via de zee te bereiken zijn, zoals o.m. "Cova Tallada" met zijn stalagtieten en zijn klein zoetwatermeertje, Las Calaveras, Cova dels Orgens, Cueva del Rull. De stranden en baaien worden door kleine rotseilandjes afgescheiden en vormen aldus het gedroomde paradijs voor onderwatervisvangst en zeilsport.

Faciliteiten
airco
kinderbed beschikbaar
BBQ
garage
huisdieren toegelaten
zwembad
zeezicht
terras
TV
wasmachine
Locatie

De Costa Blanca (Spaans voor witte kust) is te vinden in het zuidoosten van Spanje tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada en heeft een kustlengte van 244 kilometer met veel zandstranden. Het totaal aantal stranden is 74. De naam Costa Blanca is bedacht in 1957 door de luchtvaartmaatschappij BEA (British European Airways) die toen begon met vluchten tussen Londen en Valencia. Vanuit de lucht kun je de vele witte stranden zien en het was tegelijkertijd een goede commerciële slogan. De kust wordt ook wel wit genoemd wegens de uitbundige amandelteelt (bomen met roze-witte bloesem) in het verleden. De temperatuur is gemiddeld 18 graden.

Nevenkosten

Verwarming:inbegrepen
Elektriciteit, water en gas: € 30 per week te betalen bij het saldo
Eindreiniging: € 90 euro te betalen bij het saldo
Verblijftaksen: inbegrepen (kan wijzigen volgens reglement gemeente)
Waarborg: € 100 per week te betalen bij het saldo
airco:volgens verbruik via waarborg
telefoon:+/- € 0,08 per minuut te betalen via waarborg
Huisdieren:1 klein huisdier toegelaten op aanvraag
Lakens:meebrengen of huren. (€ 20 per enkel bed en € 25 per dubbel bed) te bestellen bij de reservering en te betalen bij het saldo
kinderbedje: € 15 te te bestellen bij de reservering en te betalen bij het saldo
boekingskosten: € 35 te betalen bij het saldo

Prijzen en beschikbaarheid

Selecteer uw gewenste aankomstdatum

€ 66.43
een week vroeger
Vanaf 1/01/1970
Tot 1/01/1970
0
uw geselecteerde periode
Vanaf 1/01/1970
Tot 1/01/1970
0
een week later
Vanaf 1/01/1970
Tot 1/01/1970
0

15Beschikbare aankomstdatum

15Beschikbare verblijfsdag

15Niet meer beschikbaar

Belangrijke opmerking: 

2018

465 euro per week
30/06 tot 01/09: 815 euro per week

Vanaf 15 januari 2019:

Gelieve een mail te sturen naar info@eindelijkvakantie.be indien u de woning wil reserveren voor een periode na 15 januari 2019.