Menu

Agriturismo Belvedere - gemeenschappelijk zwembad - Colle di Val d'Elsa

Vanaf € 434 per week

Prijzen en beschikbaarheid

Land : Italië
Regio : Siena
Gemeente : Colle di Val d'Elsa
Huiscode : I254
Aantal personen: 2
: 1
: ja
: nee
: 1
: ja

Beschrijving

Het domein van de Fattoria Belvedere, waarvan de aktiviteit zich vooral toespitst op de productie van Chianti, ligt bij Colle Val d'Elsa, op enkele kilometers van Firenze en Siena. Het bestaat uit een herenhuis, wondermooie villa uit de 18de eeuw en nu omgebouwd tot een hotel-restaurant, een hoeve en diverse stallingen. De hoeve werd omgevormd in verschillende appartementen die, hoewel ze alle modern comfort bieden, hun originele Toscaanse stijl van de 18de eeuw behouden. Het domein ligt in een uitgestrekt, omheind park waar men kan rusten of kuieren. Toeristische uitstappen naar Firenze, Siena of San Giminiano (20 km) zijn gemakkelijk realiseerbaar. Op verzoek kunt u in dit domein de maaltijd gebruiken, de hiervoor gebruikte ingrediënten zijn op het landgoed te koop. De eigenaar organiseert, voor groepen van 8 tot 15 personen, activiteiten met gidsen.
Fattoria Belvedere bestaat uit twee concentraties, nl. de Farm Centre of Nucleo Aziendale (app. Rif. 802, 803 en 806) en Santa Filimonena (app. Rif. 804, 805, 807 en 808). Deze twee concentraties liggen 400 meter uit elkaar. Het zwembad bevindt zich bij de Farm Centre of Nucleo Aziendale.
In deze vakantiewoning kan je gebruik maken van het gemeenschappelijk zwembad, tuin, park, telefoon, tennis en fietsen.

Indeling : Woning (50m²) op het gelijkvloers bestaande uit een woonkamer met keukenhoek die voorzien is van een koelkast, gasfornuis en oven. Een slaapkamer met dubbel bed en een badkamer met douche, lavabo en toilet.
Centrale verwarming.

Gemeenschappelijk zwembad (ter beschikking van 1 juni tot 30 september) op 500 meter van de woning, tuin en park, centrale verwarming, verkoop van producten van het domein, tennis, fietsen en tafeltennis.

Internet.

Afstanden :

Brussel: 1280 km
Firenze: 45 km
Mar Tirreno: 94 km
Rotterdam: 1417 km
Siena: 16 km
 

Kenmerken :
geen huisdieren toegelaten :
zwembad :
tennis :
internet :
verwarming :
wasmachine :

Prijzen en beschikbaarheid

van tot prijs per max pers. min duur aankomst

Kies een verblijfsduur en duidt het aantal personen aan


Bijkomende kosten :

Verwarming: € 50 per week
Elektriciteit, water, gas, eindreiniging, lakens, handdoeken, internet: inbegrepen
Verblijftaksen: € 1 /persoon/nacht (kinderen vanaf 12 jaar) en max 5 nachten te betalen ter plaatse (kan wijzigen volgens reglement gemeente)
Waarborg: € 155 ter plaatse te betalen
Lakens: inbegrepen, wekelijkse verschoning
Kinderbedje: gratis, reserveren bij boeking
wasmachine: € 4 /munt
Booking fee: € 35 te betalen bij het saldo